Fakültemiz 2019 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

2019 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

2019 Mezuniyet Töreni, üniversitemiz spor salonunda 25.06.2019 tarihinde mezunlarımız, aileleri ve öğretim elemanlarımızın katılımıyla coşkuyla gerçekleştirildi. Fakültemiz, Fen Bilgisi Öğretmenliğinden 47, İlköğretim Matematik Öğretmenliğinden 47, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden 47, Sınıf Öğretmenliğinden 43, Sosyal Bilgiler Öğretmenliğinden 45 ve Türkçe Öğretmenliğinden 43, toplamda 272 mezun vererek mezun öğrencileriyle büyüyen bir aile olmanın haklı gururunu yaşadı. Fakültemiz adına konuşma yapan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma ÜNAL, mezuniyet törenlerinde yaşanan buruk sevince değindi. ÜNAL konuşmasında fakültemizi ve üniversitemizi her geçen yıl daha iyi noktalara taşımak için çalıştıklarını, bu kapsamda akreditasyon çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Törene katılan Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN, ‘Sürekli İyileşme’ anlayışıyla Üniversitemizi her gün biraz daha ileriye taşımak için çalıştıklarını da aktararak “Sürdürülebilir bir anlayışla akademik gücümüz, öğrencilerimiz ve tüm paydaşlarımızla birlikte bölgemizden başlamak üzere ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasına yönelik ihtiyaçları göz önünde bulundurarak Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nu açıldı.” diye konuştu.

Mezun olan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
  • Öğrencilerimizle İftar

• Sınıf Öğretmenliği ABD Danışman Öğretim Elemanları Ders Kayıtları Öncesinde Öğrencileriyle Bilgilendirme Toplantıları Yaptı.