Sınıf öğretmenliği bölümü öğrencileri, kendi yazdıkları öykü kitaplarını minik öğrencilerle buluşturdular.

Sınıf öğretmenliği öğrencileri,  Dr. Öğr. Ü. Mustafa KOCAARSLAN tarafından yürütülen  “Yazma Eğitimi” adlı derste ilkokul öğrencileri için öykü kitapları yazdılar. Ders boyunca hazırladıkları öykü kitaplarını çeşitli düzenleme işlemlerinden sonra matbaada bastırdılar. Daha sonra Bartın Fatih İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerine takdim ettiler. Hediyelerini alan üçüncü sınıf öğrencilerinin yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

• Bartın İl Milli Eğitim Müdürü ve Okul Öncesi Öğretmenleriyle Görüşme Gerçekleştirildi.

• Öğrencilerimizle İftar