Bartın Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve Bartın Üniversitesi Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi yetkilileri, Bartın İl Milli Eğitim Müdürü ve okul öncesi öğretmenleri ile bir araya geldi. Toplum-üniversite işbirliğinin artırılması amacıyla yapılacak etkinlikler hakkında sohbet edildi ve planlamalar yapıldı.

Faculty members of Bartın University Preschool Education Department and Bartın University Preschool Practice and Research Center Officials met with Bartın Provincial Director of National Education and preschool teachers and discussions were made about events to be held to increase community-university cooperation and plans.
  • TÜBİTAK2209 Öğretmen Adayları Orman Okullarını Öğreniyor

• Bartın İl Milli Eğitim Müdürü ve Okul Öncesi Öğretmenleriyle Görüşme Gerçekleştirildi.

• Öğrencilerimizle İftar