Fakültemizde Uçurtma Şenliği Heyecanı

Geçtiğimiz hafta fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Programı öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” kapsamında yürüttükleri projelerinin kapanışını Kutlubey kampüsü şenlik alanında gerçekleştirdiler. Dr. Öğretim Üyesi Yasemin BÜYÜKŞAHİN’in danışmanlığında 3. sınıf öğrencilerinden; Ahmet Mert KILIÇASLAN, Ali Osman GÖRGÜN, Betül TEKİN, Dilara KOCAGÖZ, Fatma Gül ÇABUK, Gözde HÜNER, Hatip KAYA, İbrahim TUNÇ, Muhammet ÇOLAK, Nurettin Tuğrul ÖZSOY, Şükran YÜCE ve Tuğçe YILGIN’ın yer aldığı grup, ilkokul öğrencileri ile “Hayallerimi Uçuruyorum” adlı projeyi başarıyla tamamladılar. Proje süresince yüze yakın uçurtma yapıp beş farklı ilkokuldan öğrenciler ile hayallerini uçurtmalara resmettiler.

Üniversitemiz araçlarıyla okullarından alınan yaklaşık 150 öğrenci şenlik alanında hayallerini resmettikleri uçurtmalarını uçurdular; müzik ve palyaço eşliğinde eğlendiler.

Etkinlik sırasında fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencileri de ilkokuldan gelen küçük misafirlerimize eşlik etti.

Tekrarını temenni ederek Bartın Üniversitesi’ne teşekkürlerini ileten okul yönetici ve öğretmenleri; öğrencilerinin etkinliğe heyecanla katıldıklarını, bu ortamda bulunmanın kendilerini de çok mutlu ettiğini belirtti.

Biz de etkinliğe katılan bütün öğrencilerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz.