Miniklerimiz Fen Laboratuvarında

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BÜYÜKŞAHİN ve Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde başlatılan proje ile ilkokul dönemi çocuklarımıza okul saati dışında kalan saatlerde uygulamalı fen bilimleri kursu verilmeye başlandı.

Çocuklar Bartın Üniversitesinin Eğitim Fakültesindeki Fen Laboratuvarına geldiler. Laboratuvarda çocuklarımızın eğlenerek fen deneyleri ile bilime ilgisini arttırmayı, üniversite ortamını göstermeyi aynı zamanda okul dışında kalan saatlerini kaliteli geçirerek okul başarısına destek olmayı amaçlanmaktadır.

Öğrencilerimize Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürümüz Feridun GÜLER, Sınıf Eğitimi Ana bilim Dalında Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BÜYÜKŞAHİN ve bölüm öğrencileri ile Vakıf Personelleri eşlik etti. Keyifli zaman geçiren çocuklarımız dersin ardından evlerine bırakıldı.