ÖĞRENCİLERİMİZİN 'BİR DİLEK YETMEZ' KİTABI PAYLAŞIMI

Çanakkale Dijital Eğitim Enstitüsü (CİDE) vasıtasıyla "Dünyanın En İyi Öğretmenleri Listesi’nde yer alan Dilek Livaneli ile tanışma fırsatı yakalayan Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencimiz, Temel Eğitim Kulübü kurucusu ve başkanı aynı zamanda CİDE okul temsilcimiz Mikail Bilsin; Dilek Livaneli’nin Fakültemiz öğrencilerine hediye etmiş olduğu "Bir Dilek Yetmez" adlı 30 adet kitabı Eğitim Fakültesi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kocaarslan önderliğinde öğretmen adayı arkadaşları ile paylaştı. Sadece öğrencileri için değil, onların aileleri ve köy halkı için yaptığı çalışmalardan dolayı Dünyanın En İyi Öğretmenleri Listesi’ne adını yazdıran Dilek Livaneli'nin, Samsun’un bir köy okulunda başlayan ve Londra’ya kadar uzanan öğretmenlik hikayesinin tüm aday öğretmenlerimize ilham kaynağı olmasını temenni ediyoruz. Dilek Livaneli’nin de söylediği gibi ‘"Bir Dilek Yetmez" başarılı öğretmen olmak için sizler de varsınız. Öğretmen adaylarımıza hediye ettiği kitaplar için Dilek Livaneli’ye, katkılarından dolayı Çanakkale Dijital Eğitim Enstitüsüne ve arkadaşları ile paylaşımda bulunan öğrencimiz Mikail Bilsin’e teşekkür ederiz.

Katılan Öğrencilerimizin isimleri

28. ZELİHA NUR Z****
  29. ZEYNEP T****
  30. ESRA D******

• Sınıf Öğretmenliği ABD Danışman Öğretim Elemanları Ders Kayıtları Öncesinde Öğrencileriyle Bilgilendirme Toplantıları Yaptı.

• Sınıf Eğitimi ABD Yüksek Lisans Seminer Sunumları