Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri 3. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumuna katıldılar.

3. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumu (USEAS 2019)  Muğla'da geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.Sempozyumun ana teması '' araştırma ve öğrenme'' olarak belirlendi. Temel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayşe Derya IŞIK ve sınıf öğretmenliği bölümünden bazı öğrenciler, 3. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumuna katıldılar. Sınıf öğretmenliği bölümünden öğrenciler, akademik çalışmalar seçmeli ders kapsamında yaptıkları araştırmaları bildiri olarak sundular. Sempozyumda konferans, panel ve çeşitli etkinliklere yer verildi. Öğrenciler, konferans, panel ve etkinliklere katıldılar.