Sınıf Eğitimi A.B.D. 2022-2023 Bahar Dönemi Lisans Ders Programları Yayımlanmıştır!

YÖK tarafından alınan karara göre ülkemizde yaşanan afet nedeniyle 2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi dersleri uzaktan yürütülecektir.  Bu nedenle öğrencilerimizin Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nn duyurularını da takip etmesi önemle duyurulur!

Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı 1. sınıf öğrencileri, ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II dersini EGF3 ve YDİ102 Yabancı Dil II dersini EGF2 şubesinden alacaktır.

Öğrencilerimizin ders seçimleri sırasında bu şubelere göre derslerini seçmeleri gerekmektedir.

*2018-2019 eğitim-öğretim yılından önce kaydolan öğrenciler "2022-23 Bahar dönemi sınıf öğretmenliği ders programı - ESKİ" adlı programı dikkate alacaklardır. Sonrasında kayıt yaptıran öğrenciler ise "Sınıf Öğretmenliği 2022-23 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Programı" adlı programı dikkate alacaklardır.

Öğrencilerimizin yukarıdaki bilgilere uygun olarak derslerini seçmeleri önemle duyurulur!