image/svg+xml

Sınıf Öğretmenliği 2023-24 Eğitim Öğretim Dönemi Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Sınıf öğretmenliği 2023-24 eğitim öğretim dönemi oryantasyon toplantısı 3 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Temel eğitim bölümü öğretim elemanalarının kendilerini tanıtmaları, bölüm ile ilgili genel bilgilendirmeleri ile başlayan toplantı, 1. sınıfların danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BÜYÜKŞAHİN'in fakülte ve fakültenin işleyişi, ÇAP-Yandal, ERASMUS, Farabi, Mevlana değişim programları, web sitesi, bağımlıklar ve zararları gibi konular hakkında konuşmalarıyla devam etmiştir. Öğrencilere çay ve kurabiye ikramının yapıldığı toplantı öğrenci sorularının cevaplandırılması ve dilek temennilerin bildirilmesiyle sonlandırılmıştır.

Katılımlarından ötürü temel eğitim bölümü öğretim elemanlarına ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.
  • TÜBİTAK2209 Öğretmen Adayları Orman Okullarını Öğreniyor

• Bartın İl Milli Eğitim Müdürü ve Okul Öncesi Öğretmenleriyle Görüşme Gerçekleştirildi.

• Öğrencilerimizle İftar

• Sınıf Öğretmenliği Programı Mezun Buluşması

• Öğretmenlik Uygulaması Dersi Uygulama Öğretmenleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

• Öğretmenlik Uygulaması II Dersi Kapsamında Uygulama Okulları Ziyaret Edildi.

• "Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi"nin Dördüncüsü Gerçekleştirildi.

• Doç. Dr. Asiye PARLAK RAKAP "Okul Öncesi Dönemde Nitelikli Kitapların Önemi: Örneklerle Paylaşımlar" Sunumunu Gerçekleştirdi.

• Doç. Dr. Muamber YILMAZ'ın Türkçemizin Zenginlikleri Projesi'ne Kitap Yazarı Desteği

• Temel Eğitim Bölümü Geleneksel Dönem Açılış Kahvaltısında Bir Araya Geldi