image/svg+xml

Uygulama Öğretim Elemanları Öğretmenlik Uygulamasının İlk Gününde Öğretmen Adaylarını Yalnız Bırakmadı

Sınıf öğretmenliği Öğretmenlik Uygulaması I dersinin ilk uygulaması 05.10.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Uygulama dersinin ilk gününde uygulama öğretim elemanları uygulama öğrencileriyle birlikte okullara giderek idareyle ve uygulama öğretmeni ile tanışma, uygulama gruplarının oluşturulması sürecinde öğretmen adaylarnı yalnız bırakmadı.
Uygulama sürecinin öğretmen adaylarımız için verimli olmasını dileriz.
  • TÜBİTAK2209 Öğretmen Adayları Orman Okullarını Öğreniyor

• Bartın İl Milli Eğitim Müdürü ve Okul Öncesi Öğretmenleriyle Görüşme Gerçekleştirildi.

• Öğrencilerimizle İftar

• Sınıf Öğretmenliği Programı Mezun Buluşması

• Öğretmenlik Uygulaması Dersi Uygulama Öğretmenleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

• Öğretmenlik Uygulaması II Dersi Kapsamında Uygulama Okulları Ziyaret Edildi.

• "Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi"nin Dördüncüsü Gerçekleştirildi.

• Doç. Dr. Asiye PARLAK RAKAP "Okul Öncesi Dönemde Nitelikli Kitapların Önemi: Örneklerle Paylaşımlar" Sunumunu Gerçekleştirdi.

• Doç. Dr. Muamber YILMAZ'ın Türkçemizin Zenginlikleri Projesi'ne Kitap Yazarı Desteği

• Temel Eğitim Bölümü Geleneksel Dönem Açılış Kahvaltısında Bir Araya Geldi